Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG bárka

2012.07.20

Van egy nézet, amelyról azt gondolom, hogyy gátolja a nemzet egységét, és a SZERetet alapú világrend visszatértét országunkba.

Ez pedig a Badiny Jós Ferenc féle István kép. Én nem állítom, hogy nem történtek borzalmak, nem állítom, hogy nem öltek meg táltosokat, és nem pusztítottak el sokmindent.  De azt igenis állítom, hogy István azt tette, amit kellett, azt is remélem, hogy Koppány, és Gyula is erre az útra lépett volna.

„…van egy olyan kutató, akit nemzetközileg jegyeznek, úgy hívják, hogy Erdélyi Balázs, a tapolcai múzeum igazgatója… egy Koppány birodalom területén egy Erdélyi Balázs sorozatban tárt fel olyan emlékeket, épített, és keresztény templom emlékeket, amik az ő datálási módszerével, amit mindenütt a világon használnak – nálunk is ismerik, maradjunk ennyiben – sorra mutatja ki, hogy ezek a Szt. Istváni térítést megelőző korból származnak, tehát abból az időből, amikor itt a Dunántúlon egy folyamatosan továbbélő keresztény avar uralom volt”
Ez az  idézet itt olvasható bővebben:
http://www.fenyveled.eoldal.hu/cikkek/magtarsak/koppany-es-gyula-megcsinalta-a-trianoni-helyzetet...-papp-gabor-eloadasabol-.html

 

 

nyilas.jpg

Ez a kép gyönyörűen mutatja a MAGyaráság működését. Egyébként a csengersimai templom kazettás mennyezetének a nyilas ábrázolása. Az átló maga a nyíl. A kiindulásnál igen erőteljesen tör előre, még oldalra is kihajt, majd mint egy bárkába zárva megnyilvánulatlanul, de ugyanolyan célirányultsággal halad tovább, míg ismét a felszínre nem törhet (az átló az egymással szemben lévő tulipánok negatív terében rajzolódik ki). A bárka magába rejti azt a tudást, amit a sötétség korában nem lehet napvilágon tartani, amit őrizni kell, hogy majd belőle szökkenhessen szárba az aranykor.  Ennek a bárkának köszönhetjük, hogy ősi tudásunk felszínre tud törni, akkor is, ha látszólag mindent elpusztítottak belőle. És a bárkába vonulás ideje Szent István kora volt. De a bárkába csak úgy tudnunk bevonulni, hogy ha a szakrális központunk az országon belül van (utalok a fenti linken lévő írásra). Ezt István érte el, olyan magas szinten, hogy a pápa a mindenkori magyar királyt saját maga fölé helyezve apostolnak ismeri el, az országunkat Mária országaként tartja számon. 
A zsidó kereszténység felvételének nem az az oka, hogy attól félt volna bárki is, hogy szkíta keresztényként nem tudott volna fennmaradni az ország. Hanem azért volt szükség, mert ahogy Mária gyermekeként Jézus, emberi szinten járta végig a kereszt utat, úgy a magyarság, szintén Mária gyermekeként a nemzetek szintjén vállalta ugyanezt. Jézus zsidó környezetbe született, nekünk is ezt kellett magunkra venni. Mert csak magunkat tudjuk megváltoztatni, senki mást, így csak magunkba fogadva lehet felemelni, megváltani bármit is.  

Így már érthetővé válik, hogyan lehet az, hogy a megvakíttatott Vazul unokája, László miért avatja szentté Istvánt. (hisz...joga volt hozzá...invesztitura joga úgyszintén, ez is István érdeme....a Német-Római császár soha nem érte el ezt a kiváltságot)

  Addig, amíg vannak akik gyűlölettel gondolnak Istvánra, addig a SZERetet nem tud valósulni országunkban. Addig szükség van a bárkára, és nem tud a nyíl hegye napvilágra törni.